Dinamo, pe mâna unor „ţepari“: Un spaniol a povestit ce se întâmplă la club

Dinamo, pe mâna unor „ţepari“: Un spaniol a povestit ce se întâmplă la club

Isma Lopez a trăit un coşmar la Dinamo

Fundaşul Isma Lopez (30 de ani) a avut o postare incredibilă despre minciunile cu care el şi colegii săi sunt păcăliţi de Pablo Cortacero din vară încoace.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dinamo are meci, diseară (ora 20.30), cu FC Argeş, la Piteşti, însă a rămas deja fără antrenor, după plecarea lui Cosmin Contra, iar situaţia în cadrul lotului e de-a dreptul explozivă!
 
Asta pentru că, neplătiţi, şi jucătorii, mai ales cei străini, îşi fac bagajele pentru a părăsi România, urmând să dea clubul în judecată, într-o încercare disperată de a-şi primi măcar o parte din bani. Din păcate pentru ei, cum conturile sunt goale, iar Pablo Cortacero e dat dispărut, eventualele litigii nu pot cauza decât falimentul clubului! Ceea ce înseamnă că, oricum, datoriile vor rămâne neplătite. 
 
Revoltat de modul în care a fost păcălit chiar de către conaţionalii săi, Dinamo fiind preluată în vară de un grup de spanioli, fundaşul Isma Lopez a răbufnit printr-un mesaj video de 7 minute pe Instagram. Declaraţiile jucătorului au fost redate de gsp.ro şi arată dimensiunea dezastrului din „Ştefan cel Mare“.
 
Ce a povestit Isma Lopez? 
 
*Singurul motiv sau cel fundamental pare că e cel economic. Dar nu e aşa. E adevărat că din septembrie nu a intrat niciun ban în cont. Motivul fundamental e faptul că nu au îndeplinit nici măcar una dintre promisiunile făcute, cu care ne-au convins să venim aici. Totul a fost o minciună. Ne-au arătat că nu le pasă de noi, că suntem nişte mărfuri pentru ei. Nu doar noi, ci şi familiile noastre
 
*Am lăsat locuri în care eram de ceva timp, eram fericiţi, pentru un proiect ambiţios. Dar nu a fost aşa. Ne-au promis cea mai tare bază sportivă. Săptămâna asta ne-am antrenat fără medic, fără fizioterapeut... n-am avut materialele necesare pentru a da randamentul maxim.
 
*Ne-au promis că vom juca pe noul stadion Dinamo, că era deja rezolvat, se va construi în curând, dar până atunci vom evolua pe cel mai bun stadion din România. Nu a fost aşa. Am jucat pe vechiul stadion Dinamo, dar suntem mândri de asta. Am intrat pe terenul pe care au intrat toate legendele acestei echipe. Dar a fost o altă promisiune neîndeplinită. Dacă erau fani pe stadion, era altceva. Totuşi, i-am simţit aproape, au făcut tot posibilul pentru a fi alături de noi, inclusiv să vină cu banii pe care conducerea nu a vrut sau nu a putut să ni-i dea.
 
*Ne-au înşelat, ne-au amânat. Luăm banii marţi, luăm banii înainte de meci... nu am luat nimic! Au fost doar minciuni. Ne-au zis că secretara e de vină, că a încurcat conturile, că banii sunt blocaţi undeva... Treceau săptămânile, lunile şi banii nu veneau. Ne-au zis că vor aduce cei mai buni angajaţi. Unii au venit, dar aşa au şi plecat, pentru că nu aveau materialele necesare, nu erau plătiţi. Am vrut să-i ajutăm pe angajaţii care nu aveau deloc bani pentru a duce la familii. Ne-au dat maşinile pe care le aveam în contract şi ne-au zis că le vor îmbunătăţi. A venit iarna şi noi aveam aceleaşi automobile, aşa că veneam la grămadă, cu jucătorii care şi-au adus maşini mai bune din Spania.
 
*Unicii oameni adevăraţi sunt cei cu care am împărţit vestiarul şi angajaţii care au făcut tot posibilul să ne facă viaţa mai uşoară. Aşa că am luat decizia de a pleca. Sper ca oamenii să înţeleagă şi să se schimbe lucrurile aici. Altfel, mâine vor pleca mulţi alţii. Un astfel de club şi astfel de fani nu merită aşa ceva.
 
*Aş vrea să le spun oamenilor adevărul prin acest mesaj şi să ştie prin ce am trecut, nu doar noi ci şi familiile noastre, pe care le-am mutat aici pe baza promisiunilor deşarte. Las cu tristeţe acest oraş. Bucureştiul merită efortul. Grupul din vestiar merită mai mult. Le urez toate cele bune. Am fost cât de fericiţi s-a putut aici. Asta e decizia pe care am luat-o. Vă salut pe toţi.
 
CITEŞTE ŞI:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările