David Popovici, cea mai frumoasă descriere: Cum l-au catalogat jurnaliştii spanioli

David Popovici, cea mai frumoasă descriere: Cum l-au catalogat jurnaliştii spanioli

Ce face David Popovici (17 ani) la Mondialele de la Budapesta, unde a cucerit deja o medalie de aur şi e favorit să câştige alta, diseară (ora 19.22, TVR 1), fascinează lumea sportului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cea mai frumoasă descriere pentru prestaţia românului într-un articol din presa internaţională a fost publicată în „AS“. Jurnaliştii spanioli, citaţi de Eurosport, au fost, pur şi simplu, fermecaţi de tehnica lui Popovici în timpul curselor.

„Românul în vârstă de 17 ani a câştigat aurul în proba de 200 de metri liber cu un nou record mondial de juniori. Acesta e David Popovici, înotătorul român care transformă toată proiecţia în realitate. Şi viitorul lui arată înspăimântător! În finala de la 200 de metri, a agăţat aurul cu o altă muşcătură gigantică de rechin: 1:43.21. Popovici începe o nouă eră la Budapesta. Înotul lui n-are limite, de parcă ar fi venit dintr-un viitor în care oamenii sunt amfibieni! Românul alunecă prin bazin cu puţin efort, fără să ridice apa sau să schimbe ritmul, cu o naturaleţe uimitoare. Face parte din acel grup de sportivi care impresionează când sunt văzuţi în direct. De aceea, din prima clipă, sala din Budapesta şi-a pus ochii pe acel bărbat înalt, brunet, cu aspect încă tineresc“, au scris cei de la „AS“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările