Daniel Ghiţă, dezlănţuit pe Facebook: „Jos labele de pe copii, ticăloşilor!“

Daniel Ghiţă, dezlănţuit pe Facebook: „Jos labele de pe copii, ticăloşilor!“

Daniel Ghiţă a tot stârnit discuţii aprinse pe Facebook, în ultima perioadă

În plină pandemie de coronvirus, kickboxer-ul de 38 de ani e furios, din cauza unui alt subiect controversat, ajuns în spaţiul public.

Când România acuză vehement manifestările din Piaţa Victoriei din weekend, dar şi petrecerea unor inconştienţi din Parcul Herăstrău, Daniel Ghiţă a ajuns să aibă o postare virală, pe tema introducerii orelor de educaţie sexuală în şcoli.
 
Kickboxer-ul a postat un mesaj dur, cu un citat al doctorului Tudorel Butoi: „Jos labele de pe copii, ticăloşilor!“.
 
Până acum, postarea sportivului are mii de aprecieri pe pagina sa de Facebook, unde a stârnit şi o dezbatere aprinsă.
 
Ce a scris Daniel Ghiţă?
 
*România este locul 1 în Europa la trafic de minori, crimă organizată, unde copiii proveniţi din România sunt victimele proxeneţilor şi voi promulgaţi legi să facem educaţie sexuală la copii între 4-10 ani, fără consimţământul părinţilor? Nu vă este ruşine, imbecililor! Asta este prioritatea voastră?
 
*Dar ce faceţi pentru copiii României? Ce alocaţie au copiii României? Locul 1 la analfabetism, ca sistem educaţional nu mai vorbesc, că este de toată jalea!
 
*Câţu (n.r. - ministrul Finanţelor) ne spunea că NU sunt priorităţi sistemul educaţional şi sănătatea, dar acum vă chinuiţi să distrugeţi credinţă noastră!
 
*Noi suntem creştin ortodocşi, nu ca Germania şi alte ţări care nu au credinţă şi nu au o tradiţie cum avem noi!
 
*Eu nu sunt de acord şi mă voi opune ca fiul meu, Dacian, să participe la ore de educaţie sexuală, de la o vârstă fragedă! Un copil trebuie să rămână copil, până când are discernământ.
 
*Un Guvern şi un Parlament de toată ruşinea! De ce nu întrebaţi poporul, cozi de topor ce sunteţi?
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările