Marcel Vela, distrus pe Facebook de Ghiţă: „Mă, Vela vuvuzela...“. Mesaj acid, după o gafă colosală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Ghiţă e recunoscut pentru duritatea mesajelor sale
Daniel Ghiţă e recunoscut pentru duritatea mesajelor sale

În plină pandemie, ministrul de Interne a „reuşit“ o declaraţie care va rămâne pentru totdeauna în CV-ul său şi de care se va aminti şi peste ani.

Marcel Vela e omul care şi-a dat cele mai urâte autogoluri, în ultimele săptămâni! Ca şi cum calvarul său de a citi un text de pe o foaie, în momentul anunţării unor Ordonanţe Militare nu era de-ajuns, ministrul s-a întrecut şi în declaraţii contradictorii. Iar apogeul gafelor l-a atins, luni seară, când a spus că oamenii ar trebui să dea telefoane la 112, dacă cineva strănută în metrou, fără să aibă mască!

Ulterior, în încercarea de a-şi repara gafa, Vela a făcut alte afirmaţii halucinante, spunând că, de fapt, doar cineva care „strănută intenţionat“, fără să aibă mască, e pasibil de dosar penal. 

După această serie jenantă pentru un oficial al Guvernului, Vela a ajuns ţinta ironiilor în mediul online, iar kickboxer-ul Daniel Ghiţă n-a ratat prilejul de a-l face knock-out, printr-o postare dură pe Facebook.

Ce a scris Daniel Ghiţă?

*Aberaţiile PNL: ai strănutat, ai dosar penal! Mă, Vela vuvuzela, vreţi putere? Vă facem noi campanie electorală cu incompetenţa voastră. Parlamentul trebuie să preia puterea şi să dea jos Gaşca asta, de avizi după putere, credeţi că românii sunt proşti?

*Câţi bătrâni au bani să-şi cumpere o mască zilnic? Nu au bani de pâine, cum să aibă de măşti? Voi aveţi impresia că poporul român e abonat la bani publici, ca voi?

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite