Dan Petrescu, dorit de o echipă din Liga 1! Ce salariu exorbitant cere antrenorul

Dan Petrescu, dorit de o echipă din Liga 1! Ce salariu exorbitant cere antrenorul

Experienţa nefercită din Tucia, unde a rezistat doar 44 de zile la Kayserispor, nu pare să fi afectat cota de care se bucură antrenorul în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ciuda rezultatelor dezămăgitoarea obţinute la grupările la care a activat în străinătate, Dan Petrescu rămâne o miză importantă pentru echupele dn Liga 1. Astfel, la mai puţin de 2 săptămâni după ce a rămas fără contract, antrenorul care a câştigat de 4 ori intrecerea internă este dorit de FC Voluntari. 
 
Antena Sport anunţă că ilfovenii nu sunt speriaţi de pretenţiile financiare ridicate ale tehnicianului şi că sunt gata să îi ofere un angajament de 50.000 de euro pe lună pentru următorii 2 ani. 
 
Imediat după despărţirea de Kayserispor, Dan Petrescu (53 de ani) a declarat că nu se grăbeşte să preia o nouă echipă "Eu zic că până la vară, 99 la sută, nu voi mai fi la nicio echipă", a declarat atunci tehnicianul. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările