CTP, postare savuroasă după victoria lui Nadal la French Open: „O anomalie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reputatul jurnalist are, de multe ori, comentarii excelente despre tenis, care merită să fie citite, iar interesul generat de ele confirmă acest lucru.

Cristian Tudor Popescu a fost încântat de finala masculină de la French Open 2020, meci în care Rafael Nadal (2 ATP) l-a spulberat pe Novak Djokovici (1 ATP), scor 6-0, 6-2, 7-5, pentru a câştiga al 20-lea trofeu de Grand Slam din carieră!

Din acest total impresionant, care îl plasează pe Nadal pe locul 1 în clasamentul all-time al trofeelor majore, alături de Roger Federer (4 ATP), 13 au venit la Roland Garros. Ceea ce i-a îndemnat pe unii să ceară schimbarea denumirii Grand Slam-ului parizian în „Rafael Nadal“.

Într-o postare pe reţelele de socializare, după meci, Cristian Tudor Popescu s-a arătat fermecat de ce joacă fantasticul spaniol când ajunge pe covorul roşu de la Paris.

Ce a scris Cristian Tudor Popescu?

Secolul lui Nadal  

Niciodată n-am înţeles cu adevărat cum poate Rafael Nadal să nu câştige un turneu, de vreme ce participă. N-am înţeles niciodată cu adevărat cum poate Rafael Nadal să piardă un meci. Un set. Un ghem. Un punct. 

Orice punct pierdut de Nadal pare o anomalie în ordinea Universului.  Şi o durere pentru el.

De câte ori îl văd jucând pe Rafa, nu pot să-mi reprim convingerea că o s-o ţină aşa un secol...

100 de victorii în 102 meciuri disputate la Roland Garros are Rafael Nadal până în acest moment.  

CITEŞTE ŞI:

Nadal, devastator în finala de la French Open: Rafa l-a distrus pe Djokovici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite