CFR Cluj s-a făcut de râs în toată Europa! Scandalul bătăii a făcut valuri şi în presa internaţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Fotbalul românesc nu mai iese de multă vreme în evidenţă datorită rezultatelor din teren şi, din păcate, ne facem simţită prezenţa în Europa mai mult prind scandalurile iscate.

La finalul anului trecut, Sebastian Colţescu a fost sursa unui scandal planetar, generat de expresia nefericită „ăla negru“, folosită de arbitrul în vârstă de 43 de ani la partida  PSG - Istanbul Başakşehir, în ultima etapă din grupele Ligii Campionilor. 

Bătaia petrecută la stadionul Dr. Constantin Rădulescu după înfrângerea celor de la CFR Cluj în play-off-ul pentru Europa League şi comportamentului conducerii la adresa lui Marius Şumudică, chiar dacă nu s-au ridicat la interesul stârnit de amploarea cazului Colţescu, au fost relatate de presa internaţională, iar digisport.ro şi spotmedia.ro au realizat o selecţie a celor mai importante dintre ele. 

"Incredibil! Au dat afară antrenorul lui CFR Cluj şi nu l-au lăsat să mai intre în baza de pregătire. Antrenorul de 50 de ani, care a preluat campioana României în iunie, a vrut să intre pe stadion, dar nu i s-a permis, aşa că a vorbit cu jucătorii într-un... garaj!", au scris grecii de la Sport-Fm.

"Nu se mai termină scandalurile din România! Antrenorul Clujului a venit la muncă, dar paznicii nu l-au lăsat să intre pe stadioane", a scris publicaţia sârbă Kurir.

"Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, l-a dat afară pe antrenorul Şumudică, după ce echipa nu a obţinut succesul dorit în Europa. Când a ajuns la baza de pregătire, Şumudică a avut parte de o surpriză neplăcută. Antrenorului nu i s-a permis să intre, după ordinul dat de Varga", notează turcii de la Fanatik.

"Marius Şumudică se află pe lista neagră şi i-a fost interzis accesul la antrenamentele echipei după eliminarea din Europa League. Şumudică a fost demis după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad, dar a apărut ca o floare a doua zi la baza de pregătire, crezând că încă este angajat. Insă, la ordinul patronului, a fost împiedicat de paznici să intre. Mai tărziu le-a fost interzis şi accesul unor jucători. Asta după ce, joi seara, proprietarul le-ar fi cerut bodyguarzilor să-i atace pe preşedintele şi avocatul echipei. În luptă s-au implicat şi fizioterapeuţii echipei", au relata cei de la SoFoot.

"Haos total la viitoarea adversară a lui AZ Alkmaar. Se spune că, după eliminarea suferită în play-off-ul Europa League, proprietarul echipei şi-a trimis bodyguarzii pentru a-i bate pe preşedintele şi avocatul clubului. Apoi, a doua zi, antrenorul Marius Şumudică n-a mai fost primit în baza de pregătire" - Voetbal International

"Şumudică pleacă de la Cluj la mai puţin de trei luni după ce a fost prezentat ca antrenor. Alături de el a fost demis şi directorul sportiv, Marius Copilu. Patronul Neluţu Varga vrea să-l aducă înapoi pe Dan Petrescu" - El Mundo Deportivo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite