Bianca Andreescu, asaltată de sponsori: Ce companii se luptă pentru semnătura jucătoarei de 19 ani

Bianca Andreescu, asaltată de sponsori: Ce companii se luptă pentru semnătura jucătoarei de 19 ani

Câştigătoarea ultimului Grand Slam al anului, Bianca Andreescu e asaltată cu oferte de către firme care vor să-şi asocieze numele cu imaginea sportivei

Ştiri pe aceeaşi temă

După triumful de la US Open, când a devenit prima jucătoare din Canada care reuşeşte să câştige un turneu de Grand Slam, Bianca Andreescu s-a transformat într-un magnet pentru companiile care vor să beneficieze de gloria jucătoarei de tenis.

Cary Kaplan, preşedintele unei firme de management sportiv, spune că numeroase companii sunt interesate în momentul de faţă să semneze contracte de sponsorizare cu Bianca, conform CBC, citat de ziare.com.

Kaplan susţine că firme de renume precum Tim Hortons, Canadian Tire, alături de cele mai mari lanţuri de supermarket-uri si banci din Canada sunt interesate să o sponsorizeze pe sportiva de 19 ani. De asemenea, Copper Branch, companie care a semnat un contract de sponsorizare cu Bianca chiar la începutul acestui an, şi-a anunţat deja intenţia de prelungire a inţelegerii ce urmează să expire în 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: