Becali, încântat: FCSB a strivit FC Argeş şi a menţinut presiunea pe CFR. Urmează momentul adevărului VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali savurează victoriile FCSB-ului din ultima perioadă
Gigi Becali savurează victoriile FCSB-ului din ultima perioadă

Formaţia din Berceni îşi continua seria impresionantă de rezultate, după ce, în etapa a 3-a din play-off, campionatul părea jucat, cu clujenii pregătindu-se de fiesta.

Pe cât de fragile şi chinuite sunt victoriile CFR-ului din ultimele săptămâni, pe atât de clare sunt cele obţinute de FCSB. Încă un semn că formaţia din Gruia e în pierdere de turaţie, iar cea bucureşteană în postura alergătorului care a prins viteză şi forţează depăşirea liderului pe ultima sută de metri.

 

Luni seară, în partida care a încheiat etapa a 7-a din play-off, FCSB – FC Argeş, în niciun moment, nu s-a pus problema învingătoarei. Pentru că gazdele au deschis scorul, încă din minutul 8, după ce Florin Tănase a transformat un penalty obţinut de Olaru. La pauză a fost 2-0 pentru FCSB, după ce Olaru a majorat scorul din pasa lui Florinel Coman. Între cele două reuşite, bucureştenii au avut şi un gol anulat pentru ofsaid.

Olaru, gol superb cu un şut-bombă

La reluare, partida a mai scăzut în intensitate, însă tot FCSB a marcat. Mai întâi, prin Iulian Cristea, după un corner executat de Tănase de pe dreapta (65). Apoi, a venit cea mai spectaculoasă execuţie a partidei: şutul excelent al lui Olaru, din afara careului, l-a învins pentru a patra oară pe George Micle (83).

S-a terminat 4-0 pentru FCSB, care a menţinut presiunea pe liderul CFR Cluj, rămănând la 2 puncte de formaţia din Gruia. În următoarea rundă însă, bucureştenii vor avea un examen infernal, în tentativa de a rămâne în lupta pentru titlu. Pentru că, la o zi după ce se va juca FC Argeş – CFR Cluj (sâmbătă, 7 mai, ora 20.30), în Bănie e programat derby-ul CS U Craiova – FCSB (ora 19.30).

7 victorii în ultimele opt meciuri de campionat are FCSB. Singurul eşec a fost un 0-2 cu CS U Craiova, acasă, la data de 3 aprilie, în etapa a 3-a din play-off.    8 puncte erau între liderul CFR Cluj şi echipa de pe locul 2, FCSB, după etapa a 3-a din play-off.   

VEZI GOLURILE MECIULUI FCSB - FC ARGEŞ

  

Liga I, play-off, etapa a VII-a

Sâmbătă

CS U Craiova – Voluntari 1-0

Duminică

CFR Cluj – Farul 1-0

Luni

FCSB – FC Argeş 4-0

Clasament

1. CFR Cluj 51 de puncte

2. FCSB 49p

3. CS U Craiova 45p

4. Voluntari 30p

5. Farul 28p

6. FC Argeş 27p

*Locul 1 participă în preliminariile Ligii Campionilor, iar locul 2 şi 3 în preliminariile Conference League.

*Locul 3 va juca baraj cu câştigătoarea barajului dintre locurile 1 şi 2 din play-out pentru un loc în preliminariile Conference League.

Liga I, play-out, etapa a VII-a

Vineri

Sepsi – Gaz Metan 3-1

Chindia – Rapid 0-0

Sâmbătă

Dinamo – Clinceni 5-1

Duminică

„U“ Craiova – UTA 1-0

Luni

Mioveni – Botoşani 0-2

Clasament

1. Rapid 39p

2. Botoşani 38p

3. Sepsi 36p

4. „U“ Craiova 31p

5. UTA 29p

6. Mioveni 28p

7. Chindia 23p

8. Dinamo 19p

9. Clinceni -5p*

10. Gaz Metan -37p*

*Clinceni a pierdut 12 puncte, iar formaţia din Mediaş a fost penalizată cu 38 de puncte. Ambele grupări au fost sancţionate din cauza datoriilor. 

**Locurile 9 si 10 retrogradează direct. Locurile 7 şi 8 joacă baraj de menţinere / promovare cu locurile 3 şi 4 din liga a doua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite