Becali, decizie inspirată sau o greşeală uriaşă? Ce sumă a refuzat pentru Coman

Becali, decizie inspirată sau o greşeală uriaşă? Ce sumă a refuzat pentru Coman

Gigi Becali e convins că Florinel Coman va fi următorul mare transfer făcut de FCSB

Fostul mare fotbalist, Liţă Dumitru, stabilit acum în SUA, a povestit că reprezentanţii Orlando City au venit în România cu o propunere concretă pentru Florinel Coman.

Gigi Becali e patronul unei echipe care n-a mai câştigat titlul în România din 2015 şi, în ultimele două stagiuni, n-a făcut nimic nici în Europa. Chiar dacă „vitrina“ performanţelor fotbalistice e goală, omul de afaceri crede că va lua sume astronomice pe jucători precum Florinel Coman!
 
Vorbim despre un fotbalist care la ultimele două partide ale clubului său a jucat atât de slab, încât a fost schimbat de fiecare dată. Şi, atenţie, adversarii s-au numit echipe de duzină, Dinamo şi Clinceni! 
 
Chiar şi aşa, Gigi Becali ţine la preţul fixat pentru Coman pe care l-a comparat cu Kylian Mbappe. Şi, după spusele lui Liţă Dumitru la Digi Sport, latifundiarul tocmai a refuzat o ofertă de 7 milioane de dolari pentru doar 40% din drepturile federative ale jucătorului de 21 de ani!
 
Ce a povestit Liţă Dumitru?
 
*La conducerea clubului Orlando sunt doi brazilieni care mi-au dat telefon şi mi-au spus că îl plac pe Coman. FCSB a spus iniţial că vrea 15 milioane pe el. Băieţii de aici mi-au spus că vor, mai întâi, să stea de vorbă cu jucătorul. Vor să vorbească despre integrare, să-l vadă ca om, şi apoi să vadă dacă poate să-şi facă un viitor în America.
 
*După ce s-au întâlnit, după acel meci în care el nu prea a jucat bine (n.r. la Cluj, cu CFR), ei au zis că-l pot lua. Au zis că dau 7 milioane pentru club, un milion pentru jucător şi un milion pentru impresari. Cei care au discutat, Robert şi Dragoş, reprezentanţi lui Giovanni şi ai lui Victor, au spus că-i vor da lui Gigi oferta.
 
*7 milioane înseamnă 40%, plus 1 milion salariul lui Coman pe sezon. 60% din procente rămâneau la FCSB la o următoare revânzare. Oferta a fost până luni, care a trecut. Gigi a respins-o, a spus că vrea 20 de milioane de euro.
 
CITEŞTE ŞI:
 
11
goluri în 22 de apariţii în Liga I a reuşit Florinel Coman în actuala ediţie de campionat, el fiind golgheterul întrecerii.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: