Barcelona pune mâna pe maşina de goluri a lui Bayern

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După o carieră magiistrală la Bayern, Lewa trece în atacul Barcelonei
După o carieră magiistrală la Bayern, Lewa trece în atacul Barcelonei

FC Barcelona şi Bayern Munchen au ajuns la un acord pentru atacantului polonez Robert Lewandowski. Negocierile durează de câteva luni, iar dorinţa polonezului de a părăsi gruparea bavarează se va îndeplini în curând.

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, foarte apreciat pentru acurateţea ştirilor sale, internaţionalul polonez de 33 de ani nu va participa la prezentarea echipei Bayern, programa a avea loc în această seară.

Lewandowski, care a marcat 344 de goluri în 375 de meciuri pentru Bayern, va fi achiziţionat de Barcelona cu o sumă relativ mică faţă de cele vehiculate la momentul actual pe piaţă pentru jucători cu nume mai puţin sonore: 50 de milioane de euro.

Ca să rămână totuşi o forţă în Europa, nemţii pregătesc un transfer-bombă pentru înlocuirea lui Lewa. Pe lângă Sadio Mane, cumpărat deja de la Liverpool, Bayern ar putea să-şi întărească atacul cu Harry Kane, atacantul lui Totteham, şi cu Cristiano Ronaldo, jucătorul celor de la Manchester United, care a cerut să fie lăsat să plece în actuala perioadă de mercato, dar care a fost refuzat de Bayern în primă fază. Însă situaţia se poate schimba odată cu transferul oficial al lui Robert Lewandowski, campioana Germaniei având nevoie de un atacant de talie mondială pentru înlocuirea polonezului. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite