Atac violent la adresa lui Gigi Becali: "Este un narcisist cronic, un escroc de drept comun şi o nulitate ca om"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali l-a supărat rău pe Miron Cozma
Gigi Becali l-a supărat rău pe Miron Cozma

Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare, are şi contestatari, nu doar simpatizanţi, care cred că decizia în cazul său este prea dură.

Unul dintre ei este Miron Cozma, care l-a făcut praf pe patronul stelei la Radio GSP."Gigi Becali este un narcisist cronic. Nu mă surprinde că a fost închis. Mă şi întrebam când se va întâmpla acest lucru. Vă spun totuşi că e ultimul vinovat pe listă. Creierul acţiunii a fost Hrebenciuc. Omul din umbră. Vinovaţi mai sunt Emil Constantinescu şi primul ministru de atunci, Radu Vasile. Toţi ştiu de afacere. Cu toate acesta, pentru un câştig de 48 de milioane să stai doar trei ani e ridcol. Alţii, pentru două kg de morcovi, stau doi ani", a tunat Cozma. 

Tot el a continuat: "Este un escroc de drept comun şi nu trebuie să beneficieze de avantajele pe care sigur le are în închisoare. El aici a crezut că îşi poate permite orice. Când i-am spus în faţă că este o nulitate s-a supărat. A minţit că atunci când am intrat eu la închisoare a venit fata mea la el la palat şi a cerut 300 de euro să meargă la mare. Un mincinos! În 1997 nu avea palat, nu era moneda euro, iar fata mea avea 5 ani. Să fim serioşi. Maşina pe care se laudă că mi-a dat-o el o plătesc în continuare la bancă, 703 lei pe lună am rata pe o perioadă de 10 ani. Nu sunt contra lui pentru că el e o nulitate".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite