Anghel Iordănescu, dezvăluiri din culise: Cum a fost convins fiul său să preia FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Fostul selecţioner a dat o declaraţie scurtă, după eşecul roş-albaştrilor, în derby-ul cu Rapid: „E timpul ca Gigi Becali să dea milităria jos din pod!“. La 48 de ore distanţă, Edward Iordănescu a ajuns antrenor la vicecampioana României.

Gigi Becali a acceptat să facă un mare pas înapoi şi să dea echipa pe mâna unui antrenor competent, cu trei trofee în CV. Cel puţin, la nivel declarativ, deocamdată, pentru că doar timpul va demonstra dacă latifundiarul din Pipera va renunţa la intervenţiile sale tehnico-tactice, după ce, ani buni, a comandat totul, la FCSB.

De altfel, Becali s-a şi lăudat, nu o dată, că FCSB înseamnă Faci Ce Spune Becali. 

Într-o intervenţie la Digi Sport, Anghel Iordănescu (71 de ani) s-a arătat optimist că latifundiarul va fi un om schimbat de acum încolo şi a dezvăluit că exact această perspectivă l-a convins pe fiul său, Edward (43 de ani), să preia FCSB

Ce a spus Anghel Iordănescu?

*Nu e important să-l sfătuiesc eu pe Edi, ci ce va decide el. Vă spun că niciodată Gigi Becali n-a fost aşa deschis, aşa cooperant. I-a spus lui Edi: «Trece ce vrei tu în contract, batem palma şi trecem la treabă». 

*Singurul lucru despre care n-au discutat, unde n-a fost niciun fel de negociere, a fost salariul. Salariul a fost cel pe care i l-a oferit Gigi Becali. Chiar a spus Edi că nu-l interesează ce bani primeşte, ci să facă performanţă. 

*Am avut o discuţie cu Gigi Becali şi am înţeles din discuţiile cu Edi că a fost extrem de deschis, de cooperant, din toate punctele de vedere. 

20.000 de euro va fi salariul lunar al lui Edward Iordănescu, la FCSB. Durata contractului e de 9 luni, iar prima pentru câştigarea titlului va fi de 100.000 de euro.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite