Anamaria Prodan se va mărita pentru a treia oară: A descris profilul viitorului soţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prodan

Divorţul de Laurenţiu Reghecampf (46 de ani) e deja istorie pentru impresarul FIFA. Aflată pe val în ceea ce priveşte apariţiile mediatice, Anamaria (48 de ani) a anunţat că are planuri mari pentru viaţa ei personală.

Anamaria Prodan urmează să-şi refacă viaţa, după o relaţie de 15 ani cu Laurenţiu Reghecampf, încheiată, în mod oficial, de câteva săptămâni, de când actualul tehnician al Craiovei a depus actele pentru divorţ.

Acest pas făcut de „Reghe“ n-a fost chiar o surpriză, în condiţiile în care în lumea fotbalului se ştia de mult că Anamaria şi Laurenţiu mai stau împreună doar de ochii lumii, fiecare având o viaţă separată. De altfel, fostul fotbalist aşteaptă deja un copil cu Corina, fosta sa amantă cu care se va şi căsători. 

Nici Anamaria Prodan nu va rămâne singură pentru mult timp, după cum a explicat, astăzi, într-o intervenţie la Pro X.

Ce a spus Anamaria Prodan?

*Nu vreau să rămân singură. Eu nu sunt omul să stea închisă în casă singură. Eu vreau un om lângă mine, lângă care să-mi petrec bătrâneţea şi să mor. Nu ştiu dacă va fi tot din sport al treilea meu soţ.

*Am spus profilul, că vreau un bărbat cu bani, deştept, educat, nu vreau pe cineva care nu înţelege despre ce e vorba în viaţă. Vreau un bărbat cu coloană, să nu se îndoaie stânga-dreapta, vreau un bărbat alături de care când intru în restaurant să se facă linişte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite