Al Sadd a explicat de ce se opune plecării lui Xavi la FC Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Xavi
Xavi

E mai mult decât sigur, Barcelona îl vrea pe Xavi şi Xavi o vrea pe Barcelona. Dar actualul club al antrenorului, Al Sadd, se opune plecării acestuia.

Se pare că nu este aşa de uşor pentru Xavi să ajungă „acasă”, pe banca tehnică a celor de la FC Barcelona. Clubul său din Qatar, Al Sadd, a transmis răspicat că antrenorul nu este disponibil. „Ca răspuns la zvonurile din ultima perioadă, conducerea clubului doreşte să reafirme că Xavi are un contract de 2 ani şi rămâne concentrat la următoarele partide, pentru a menţine echipa în frunte şi pentru a-şi apăra titlul”, a anunţat clubul qatariot. „Nicio echipă nu a venit cu o propunere oficială. Un club care deţine un minim de profesionalism ştie că trebuie să negocieze dacă doreşte un jucător sau un antrenor aflat sub contract”, a adăugat şi directorul Ahmed Al Ansari.

Într-o conferinţă de presă, fostul antrenor al lui Xavi, Pep Guardiola, a spus că acesta e pregătit să preia Barcelona şi să o scoată din perioada neagră în care a intrat: „Dacă se întâmplă, nu am niciun dubiu că Xavi este pregătit pentru acest post. Citeşte perfect jocul, are pasiunea necesară. Are mai multă experienţă decât aveam eu când am devenit antrenor la Barcelona”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite