Ţiriac, pus la punct de antrenorul Serenei: Ce i-a transmis fără să-i pomenească numele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalul declanşat de remarca omului de afaceri român la adresa lui Williams (39 de ani) s-a „rostologit“ în presă şi în mediul online până a stârnit o replică şi din partea lui Patrick Mouratoglou.

Serena Williams (11 WTA) a jucat ultimul meci la 28 septembrie, în turul I de la French Open, însă rămâne în centrul atenţiei şi când nu e implicată în turnee.

Ce-i drept, de această dată, mediatizarea de care a ajuns să aibă parte a fost provocată de o remarcă a lui Ion Ţiriac, într-un interviu acordat pentru TVR: „La vârsta asta şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere“.

De aici, a pornit apoi un conflict dus pe Twitter de soţul Serenei, Alexis Ohanian, şi la care a pus gaz pe foc, la un moment dat, şi Ilie Năstase, în stilul său caracteristic. 

Deocamdată, singurul om implicat în această poveste care n-a vorbit a fost chiar Serena. În schimb, antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, tocmai şi-a exprimat şi el părerea, având o declaraţie prin care, în mod indirect, l-a vizat pe Ion Ţiriac.

serena mouratoglou foto epa

Serena Williams, alături de Patrick Mouratoglou 

Ce a spus Patrick Mouratoglou?

*Cu un an în urmă, Serena a mai atins o bornă istorică: ea a cucerit primul titlu din postura de mamă, la Auckland.

*Ea nu mai are nevoie să dovedească nimănui nimic acum - a demonstrat lumii întregi că are forţa să continue, indiferent de circumstanţe, indiferent de provocări. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite