Un sindicalist a făcut un stop cardio-respirator la Ministerul Sănătăţii. Secretarul de stat Cristian Grasu l-a resuscitat

Un sindicalist a făcut un stop cardio-respirator la Ministerul Sănătăţii. Secretarul de stat Cristian Grasu l-a resuscitat

Unui sindicalist i s-a făcut rău la Ministerul Sănătăţii

Un sindicalist din Constanţa a făcut un stop cardiorespirator chiar în timpul unor discuţii purtate cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. Cel care l-a resuscitat a fost secretarul de stat Cristian Grasu, fostul director medical al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Sindicalistului i s-a făcut rău la finalul unei discuţii informale la care au luat parte 15 sindicalişti din ţară. 

„Nu se certa nimeni cu nimeni, discuţia era axată pe regulamentul de sporuri, amendamente, salarizare, dar nu s-au luat măsuri concrete. La un moment dat a lăsat capul în jos şi toată lumea şi-a dat seama ca e o problemă. A făcut un stop cardio-respirator”, au explicat surse din Ministerul Sănătăţii pentru „Adevărul”. 

Cel care i-a acordat primul ajutor a fost secretarul de stat Cristian Grasu. Ulterior, sindicalistul, care are 60 de ani şi este din Constanţa, a fost trimis la Spitalul Universitar din Capitală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările