Tătaru, despre medicii cu COVID-19 care au fugit din spital: Cred că a fost o scăpare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Calin
FOTO Inquam Photos / George Calin

Tătaru, despre cazul medicilor din Târgu Jiu infectaţi cu noul coronavirus care au fugit din spital: Legislaţia este unică pentru toţi; cred că a fost o scăpare

Ministrul Sănătăţii, Neţu Tătaru, a comentat, vineri, la Suceava, cazul celor trei medici din Târgu Jiu infectaţi cu noul coronavirus care au fugit din spital şi a afirmat că legislaţia este unică pentru toţi. ”Cred că a fost o scăpare”, a afirmat ministrul, făcând apel la corectitudine.

Nelu Tătaru a fost întrebat, vineri, la Suceava, ce părere are despre cele trei doctoriţe din Târgu Jiu, infectate cu noul coronavirus, care au fugit din spital şi a răspuns: ”Regulile şi terapia medicală legislaţia este unică pentru toţi. Cred că a fost o scăpare şi colegii noştri medici au înţeles că menirea lor dincolo de momentul medical este aceea de a fi nişte cetăţenii corecţi în contextul unei boli epidemiologice supusă unei anumite legislaţii”.

Trei femei, medici, cu vârste cuprinse între 31 şi 55 de ani, au fugit din spitalul în care erau internate, după ce au fost depistate cu COVID-19. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu, le-au identificat şi le-au dus cu ambulanţa la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Citeşte şi: 

Cine sunt medicii cu COVID-19 care au fugit din spitalul din Târgu Jiu. O colegă le ia apărarea: „În prima linie trebuie să fie cei care alergau după doctoriţe“

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite