Intră în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România! Adoptă o mamă!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirela Retegan

Sunt Mirela Retegan şi, de cinci ani, am ales să am grijă de mamele care au nevoie de ajutor! Intră cu mine în cea mai frumoasă campanie dedicată mamelor din România! Adoptă o mamă!

Pregăteşte un pachet care să conţină orice lucru nou pe care îl consideri util unei femei (un parfum, o bluză, o pereche de pantaloni, o cremă de faţă, un card cadou, o zi la un centru SPA, o trusă de farduri) şi care ar face-o să se simtă iubită şi apreciată! Ambalează frumos pachetul şi scrie o felicitare sau chiar o scrisoare pentru mama pe care vrei să o ajuţi.

Întâlnesc, în drumurile mele prin ţară, mii de mame. Unele sunt iubite, fericite, de mână cu bărbaţi care le adoră şi au împreună copii sănătoşi, de care sunt mândre până la cer. Altele sunt singure, chinuite şi poartă în braţe copii care nu înţeleg de ce stau mereu prin spitale, de ce mami este tristă sau bolnavă, de ce tati a plecat şi nu se mai întoarce... Din păcate, sunt foarte multe mame triste, singure, bătute, deznădăjuite, bolnave. Mame cu adevărat disperate, declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Sunt femei care au nevoi greu de imaginat pentru majoritatea dintre noi. Visul acestor mame eroine este să aibă lucruri pe care nu şi le pot permite: o haină, o eşarfă, o poşetă sau o pereche de pantofi comozi.

Pachete se trimit de oriunde din ţară, la adresa:

S.C. COMPANIA DE EVENIMENTE ZURLI, Strada Intrarea Tudor Ştefan 57, Bucureşti. Persoana de contact: Andrea Bartha - 0728143168.

Foarte important! Trimiteţi pachetele voastre prin intermediul curierului (nu prin Poşta Română), până cel târziu 3 martie 2020.

Ca şi anul trecut, s-au alăturat campaniei oameni extraordinari, care se implică şi care au sărit să ajute. Adoptă o mama! Se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară şi străinătate. Printre oraşele care au intrat în campanie se numără: Arad, Sibiu, Braşov, Botoşani, Craiova, Cluj Napoca, Satu Mare, Timişoara, Chişinău, Bruxelles. Toate detaliile campaniei sunt disponibile pe mirelaretegan.ro.

ADOPTĂ O MAMĂ!

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite