Băsescu: "Încerc să nu îngheţ relaţiile cu Moldova"

Preşedintele Traian Băsescu s-a arătat, ieri, destul de sceptic în ceea ce priveşte relaţia cu Republica Moldova, spunând că "încearcă destul de serios" să nu îngheţe relaţiile cu

Preşedintele Traian Băsescu s-a arătat, ieri, destul de sceptic în ceea ce priveşte relaţia cu Republica Moldova, spunând că "încearcă destul de serios" să nu îngheţe relaţiile cu această ţară. "Remarc însă schimbarea denumirii liceelor româno-francez şi româno-englez în moldoveano-francez şi moldoveano-englez. A existat un timp în care relaţiile dintre noi şi Moldova au fost îngheţate. Apoi s-au reluat. Încerc să nu găsesc motive de reacţie care să conducă la îngheţarea relaţiilor. Dar încerc în mod serios", a spus Băsescu. Cu toate acestea, şeful statului a spus din nou că ar dori ca Republica Moldova să beneficieze, în relaţia cu UE, de acelaşi statut ca statele din Balcanii de vest.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările