Apel umanitar: Vlăduţ, diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutor pentru a rezista chimioterapiei

Apel umanitar: Vlăduţ, diagnosticat cu cancer, are nevoie de ajutor pentru a rezista chimioterapiei

Fiul colegei noastre Eli (Ranetescu) Circiu are nevoie de ajutorul nostru. Vlăduţ, în vârstă de doar 6 ani, luptă de trei ani cu cancerul, iar acum are nevoie de terapii pentru a face faţă tratamentelor invazive.

Pe 9 Noiembrie s-au împlinit 3 ani de când Vlăduţ a fost diagnosticat cu neuroblastom pe suprarenale şi alte două tumori pe plămâni. În acest timp, Vlăduţ a luptat cu toate puterile pentru viaţa lui, în Istanbul, cu tratamente care mai de care mai invazive şi greu de suportat. Dar cancerul a fost mai puternic şi a avansat sub tratament. 
 
Din noiembrie, Vlăduţ a intrat de urgenţă din nou pe chimioterapie. Însă corpul este foarte slăbit în urmă tratamentelor anterioare, şi lupta e mai grea acum. Are nevoie de transfuzii de sânge din două în două zile şi tratament cu imunoglobulină pentru activarea sistemului imunitar.  În urma primei chimioterapii noi, a făcut infecţii repetate şi a fost foarte aproape de sepsis. 
 
Ca acest tratament să aibă efect împotriva cancerului galopant, medicii recomandă urmarea a două terapii în paralel - chimioterapie şi imunoterapie, însă costurile sunt imense: doar fiolele pentru şedinţele de imunoterapie ajung la aproximativ 50.000 de euro pe lună. Analizele, medicamentele, internările, transfuziile de sânge precum şi şedinţele normale de chimioterapie nu intră în acest cost. 
 
De Crăciun, Vlăduţ nu-şi doreşte decât să-şi trăiască perioada copilăriei ca orice alt copil, nu în spitale, nu cu injectii, cu catetere, branule sau operaţii. Să se întoarcă acasă sănătos, să îşi ia o pisică şi să joace fotbal şi de-a v-aţi ascunselea cu prietenii în parcarea blocului.
 
Puteţi ajuta donând orice sumă de bani în conturile de mai jos:
 
* Cont RON: RO56BACX0000003158410004 – Unicredit Bank
Titular: Circiu Elisabeta Paula
* Cont EUR: RO29BACX0000003158410005 – Unicredit Bank
Titular: Circiu Elisabeta Paula
SWIFT code: BACXROBU
 
Informaţii şi documente medicale le găsiţi pe siteul www.vladut.m.ro
 
Fiecare donaţie contează, fiecare share poate să-l facă pe Vlăduţ să trăiască alături de familie şi de oamenii care îl iubesc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările