Ziua şi gafa. Dăncilă i-a greşit numele premierului bulgar într-o conferinţă de presă comună. Cum i-a spus omologului din ţara vecină VIDEO

Ziua şi gafa. Dăncilă i-a greşit numele premierului bulgar într-o conferinţă de presă comună. Cum i-a spus omologului din ţara vecină VIDEO

Viorica Dăncilă. FOTO AFP

Premierul Viorica Dăncilă, aflată sâmbătă în Serbia, la o reuniune la nivel înalt, i-a greşit numele premierului Bulgariei, Boiko Borisov, care se afla chiar lângă ea. Liderul de la Palatul Victoria nu e la prima gafă.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am discutat cu domnul prim-ministru Boris Boisov (n.r. - Boiko Borisov) despre o reuniune a celor două guverne, între România şi Bulgaria, pentru a pune în aplicare multe dintre proiectele  pe care azi le-am discutat. Ne-am referit la poduri peste Dunăre, ne-am referit la Dunăre ca un fluviu navigabil“, a declarat Viorica Dăncilă, într-o conferinţă de presă comună cu omologii din Bulgaria, Grecia şi Serbia.  

Nu e pentru prima oară când premierul a uitat sau greşit numele unui omolog în conferinţa de presă. În luna iunie, Dăncilă a uitat numele premierului Finlandei, Juri Ratas. „Am avut onoarea să-l am lângă mine pe prim-ministrul eston, Jüri… Ratas. Şi vreau să vă spun că zborul a durat doar două ore şi jumătate, serviciile au fost foarte bune, iar echipajul deosebit de amabil”, a spus Dăncilă în conferinţa comună din iunie, după cum arată chiar imaginile video oficiale puse la dispoziţie de Guvern.

..

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: