Victor Ponta, către Ludovic Orban: Vă rugaţi să nu apară înregistrările cu dumneavoastră şi cu directorul de la Unifarm

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat că virusul „Lucovid Orban” a ucis mai mulţi oameni decât COVID-19. El l-a acuzat pe actualul premier că nu a recunoscut niciodată legăturile pe care le-a avut cu diferiţi oameni care au avut probleme cu justiţia, inclusiv cele cu directorul Unifarm.

„Domnule Orban, până acum v-au criticat numai oameni care v-au votat. Haideţi să vă critice şi cineva care nu v-a votat, eu şi colegii mei de la Pro România nu v-am votat. Nu v-am votat nici proiectele ciudate, aberante cu care aţi venit. Bine am făcut că am spus că virusul Lucovid Orban va ucide mai mult în România decât COVID-19. Aţi reuşit să ucideţi toate firmele româneşti. Aţi lăsat toţi românii cu ratele la bancă. cu amenzi la stat, practic fără viitor. Dar se pare că cu asta vă ocupaţi de obicei. Când aţi spus că nu aveţi nicio legătură cu contractul Unifarm, parcă vă auzeam spunând că nu aveţi nicio legătură cu contractul lui Iordache în 2008, cu Transalpina. Când aţi zis că nu aveţi nicio legătură cu accidentul de maşină, cu feţita. Deci aţi rămas acelaşi. În 30 de ani nu v-aţi schimbat deloc, puteţi să spuneţi că nu aveţi nicio legătură cu ceea ce aveţi legătură directă, rugându-vă să nu apară înregistrările cu dvs şi directorul de la Unifarm”, a declarat Victor Ponta, în plenul de luni al Camerei Deputaţilor.

Fostul premier a amintit de ordonanţa Guvernului prin care a fost acordat un împrumut către Unifarm „Ordonanţa 29 adoptată de dvs spune aşa Ministerul Finanţelor poate acorda Unifarm un împrumut în valoare de 1,15 miliard lei. După care vă citesc ceva ce iarăşi are legătură cu dvs, din raportul Curţii de Conturi de această dată. Unifarm SA a procedat la furnizarea de măşti către MS cu un adaos de 71%. Astfel prin achiziţia la preţuri superioadă, Ministerul Sănătăţii a cheltuit suplimentar peste 2 milioane de euro, reprezentând adaosul comercial. Credeţi mereu că veţi scăpa. Eu sper ca de data asta românii să nu vă scape”, a conchis Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite