VIDEO Un nou episod „altă întrebare!“. Florin Iordache, pus la punct chiar la Antena 3. Deputatul PSD n-a reuşit să explice de ce a modificat Codul penal

VIDEO Un nou episod „altă întrebare!“. Florin Iordache, pus la punct chiar la Antena 3. Deputatul PSD n-a reuşit să explice de ce a modificat Codul penal

Florin Iordache a fost prins pe picior greşit. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Florin Iordache, preşedintele Comisiei speciale care a modificat legislaţia penală şi legile Justiţiei, nu a reuşit să explice de ce a eliminat din Codul penal infracţiunea de neglijenţă în serviciu şi de ce a redus termenele de prescripţie pentru o sumedenie de infracţiuni, măsuri care îl ajută pe Liviu Dragnea să scape de problemele penale. Iordache a fost pus la punct de avocatul Andrei Lupu, membru PLUS, chiar la Antena 3.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul ministru al Justiţiei Florin Iordache a fost pus în încurcătură de un reprezentant al PLUS, avocatul Andrei Lupu, care a vrut să afle părerea PSD-istului despre eliminarea neglijenţei în serviciu şi despre diminuarea termenelor de prescripţie a faptelor. 
 
„Punctul nostru de vedere a fost acesta: că infracţiunea aceasta, de sorginte comunistă, nu-şi mai găseşte locul“, a declarat Florin Iordache referitor la neglijenţa în serviciu.
 
„Deci omul ăla nu mai trebuie pedepsit. Dacă, din greşeală, dă o autorizaţie şi cade casa peste un nevinovat?“, l-a întrebat reprezentantul PLUS. 
 
„Domnule avocat, chiar nu înţelegeţi? Cine greşeşte, plăteşte, dar sunt o grămadă de infracţiuni în Codul Penal, potrivit căruia ...“, a replicat Iordache. 
 
„Spuneţi-mi care? Senzaţia mea e că nu ştiţi“, a continuat Andrei Lupu. 
 
„Îmi pare rău. Pot veni să vă explic, dar nu am timpul fizic. Eu v-am explicat. Înţeleg că aveţi o temă cu neglijenţa în serviciu“, a mai afirmat Iordache.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: