Surse: Ponta se întăreşte cu încă doi lideri PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, excluşi din PSD pentru că i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea, se vor înscrie săptămâna viitoare în Pro România, partidul condus de Victor Ponta, susţin surse politice pentru Adevărul. Ţuţuianu şi Neacşu controlează în continuare mai mulţi primari PSD din Dâmboviţa şi Ialomiţa, care vor trage în campania de la europarlamentare pentru Ponta, nu pentru Dragnea.

Excluşi din PSD la 5 noiembrie, în urma unei şedinţe de Comitet Executiv tensionată, Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu îşi pregătesc intrarea într-un alt partid, Pro România, potrivit unor surse politice. Formaţiunea condusă de Victor Ponta are, de altfel, numeroşi foşti PSD-işti, care nu s-au dezis de principiile social-democrate. 

Pe lângă Ţuţuianu şi Neacşu, care îşi vor anunţa săptămâna aceasta intrarea în Pro România, formaţiunea condusă de fostul premier a reuşit să mai atragă un fost social-democrat cu notorietate: comisarul regional Corina Creţu. 

Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu Inquam Photos / George Calin

Adrian Tutuianu si Marian Neacsu  Inquam Photos / George Calin

Corina Creţu a anunţat joi că va candida din partea Pro România la alegerile europarlamentare, în condiţiile în care aceasta era ţinta unor atacuri constantine din partea liderilor PSD.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite