Surse: Ponta se întăreşte cu încă doi lideri PSD

Surse: Ponta se întăreşte cu încă doi lideri PSD

Victor Ponta reuşeşte să mai atragă doi lideri importanţi proveniţi din PSD. FOTO Mediafax

Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, excluşi din PSD pentru că i-au cerut demisia lui Liviu Dragnea, se vor înscrie săptămâna viitoare în Pro România, partidul condus de Victor Ponta, susţin surse politice pentru Adevărul. Ţuţuianu şi Neacşu controlează în continuare mai mulţi primari PSD din Dâmboviţa şi Ialomiţa, care vor trage în campania de la europarlamentare pentru Ponta, nu pentru Dragnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Excluşi din PSD la 5 noiembrie, în urma unei şedinţe de Comitet Executiv tensionată, Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu îşi pregătesc intrarea într-un alt partid, Pro România, potrivit unor surse politice. Formaţiunea condusă de Victor Ponta are, de altfel, numeroşi foşti PSD-işti, care nu s-au dezis de principiile social-democrate. 

Pe lângă Ţuţuianu şi Neacşu, care îşi vor anunţa săptămâna aceasta intrarea în Pro România, formaţiunea condusă de fostul premier a reuşit să mai atragă un fost social-democrat cu notorietate: comisarul regional Corina Creţu. 

Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu Inquam Photos / George Calin

Corina Creţu a anunţat joi că va candida din partea Pro România la alegerile europarlamentare, în condiţiile în care aceasta era ţinta unor atacuri constantine din partea liderilor PSD.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: