Surse. Liberalii care contestă negocierile privind racolarea de primari PSD, ameninţaţi cu excluderea din PNL: Cine mai critică poate să plece acasă

Surse. Liberalii care contestă negocierile privind racolarea de primari PSD, ameninţaţi cu excluderea din PNL: Cine mai critică poate să plece acasă

Ludovic Orban, premierul desemnat al României. FOTO Inquam Photos/Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban le-a cerut liberalilor să nu mai atace conducerea centrală pentru că ar vrea să atragă în partid primari care vin de la alte formaţiuni, pentru că principalul scop al liberalilor este să câştige cât mai multe primării, potrivit unor surse politice din PNL. De asemenea, Orban le-a transmis liberalilor prezenţi că cine mai critică deciziile conducerii ar putea să fie exlcus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ludovic Orban s-a arătat nemulţumit de faptul că în interiorul PNL au apărut persoane care să conteste decizia de a căuta candidaţi din alte partide cu şanse de a câştiga mandate de primar. „Cine mai critică, poate să plece acasă”, le-a transmis Ludovic Orban, potrivit unor surse politice din PNL. 

Referitor la cazul Iaşi, premierul a subliniat că Mihai Chirica are o intenţie de vot de aproape 60%, în timp ce variantele de candidaţi din partea PNL ajung doar la 15%. 

Ludovic Orban a cerut mai multă seriozitate şi disciplină de partid, să nu se ajungă în cazuri precum cel al consilierului Etienne Ignat de la Iaşi, prim-vicepreşedinte al PNL Iaşi care a adresat conducerii PNL o scrisoare deschisă.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: