Surse. Ce funcţii le-a promis Dăncilă celor trei parlamentari PSD care s-au întors în partid înainte de moţiune

Surse. Ce funcţii le-a promis Dăncilă celor trei parlamentari PSD care s-au întors în partid înainte de moţiune

Viorica Dăncilă

Deputatul PSD Sorin Bota, unul dintre semnatarii moţiunii de cenzură, s-a răzgândit după ce Viorica Dăncilă i-a promis un post în conducerea ASF, instituţie cu lefuri exorbitante, sau funcţia de ministru al Transporturilor, susţin surse politice pentru Adevarul. Horia Nasra şi Cornel Itu s-au întors şi ei în partid după ce Dăncilă le-a promis şefia PSD Cluj, după ce actualul preşedinte, Liviu Alexa, a insultat mai mulţi jurnalişti clujeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deputatul Horia Nasra a anunţat astăzi că a luat decizia de a se întoarce în PSD, partidul din care în urmă cu o săptămâna îşi dădea demisia criticând conducerea „slabă” şi „falimentară”. „Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi cât mai curând, să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD”, afirma Nasra miercurea trecută. Azi e înapoi.

Chiar dacă a semnat moţiunea de cenzură, deputatul PSD Sorin Bota s-a răzgândit între timp. Întrebat de Digi 24 dacă votează joi alături de Opoziţie, Bota a răspuns: „Aştept să văd dacă există un proiect politic în urma acestei moţiuni. Deocamdată nu am înţeles care este proiectul politic care se propune pentru România, un guvern care să nu lucreze care să nu poată lucra, un guvern care să lucreze, care să poată lucra“. 

Anul trecut, Sorin Bota a renunţat  la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a-i face loc unuia dintre apropiaţii lui Marian Oprişan. 

Opoziţia a mai pierdut un vot. Senatorul USR Ramona Nicoleta Dinu a anunţat că nu va fi prezentă la votul moţiunii de cenzură din cauza unor grave probleme de sănătate. „Cred însă cu toată tăria în reuşita colegilor mei!“, a scris Ramona Dinu pe Facebook. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: