Surse: Dăncilă a afirmat în CEx că PSD e pe locul doi la prezidenţiale, cu 27%

Surse: Dăncilă a afirmat în CEx că PSD e pe locul doi la prezidenţiale, cu 27%

Viorica Dăncilă FOTO Inquam Photos

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis social-democraţilor în şedinţa CEx a partidului că, potrivit unui sondaj, formaţiunea sa se află pe locul doi la alegerile prezidenţiale, cu un scor de 27%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform surselor Adevărul, Dăncilă le-a dat asigurări membrilor PSD că se află pe locul doi în sondajele pentru prezidenţiale şi că are un scor de 27%, în spatele lui Klaus Iohannis,

Procentajul a fost confirmat şi de către senatorul Paul Stănescu, care, întrebat la finalul CEx dacă are emoţii că preşedintele partidului va intra în turul doi al prezidenţialelor a subliniat că partidul se va mobiliza.

„Emoţii ai tot timpul, te duci într-o bătălie tot timpul ai emoţii, nu eşti convins că o vei câştiga, dar partidul se va mobiliza ca să scoatem cele mai bune rezultate”, a relatat Stănescu, care a precizat că Dăncilă le-a spus că este creditată de sondaje cu 27% în preferinţe alegătorilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: