Stenogramă. Cum a explicat Iordache gestul obscen: „Mâna are un anumit parcurs ...“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Iordache, în timp ce-şi jigneşte adversarii politici. FOTO Arhivă
Florin Iordache, în timp ce-şi jigneşte adversarii politici. FOTO Arhivă

Florin Iordache, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi preşedinte al Comisiei speciale pentru legile Justiţiei, a vorbit, într-o şedinţă a conducerii Parlamentului, despre gestul obsecen făcut înspre colegii deputaţi din USR pe 14 noiembrie. Fostul ministru al Justiţiei a subliniat că ceea ce a arătat nu a jignit pe nimeni.

Fostul ministru al Justiţiei le-a explicat pe scurt şi cu o nouă interpretare ce a însemnat gestul obscen arătat săptămâna trecută. Florin Iordache a fost de părere că nu a jignit pe nimeni, iar mâna a avut un parcurs normal. Întreaga explicaţia a lui Iordache a fost prezentată în şedinţa conducerii Camerei Deputaţilor din 14 noiembrie. 

Redăm stenograma: 

Florin Iordache: În ceea ce înseamnă a doua solicitare a dumneavoastră, vreau să vă spun aşa: în momentul în care am plecat de la tribună, am făcut un gest care din punctul meu de vedere nu trebuie interpretat ca o insultă sau ca un gest obscen la adresa vreunui coleg, că nu aveam nicio problemă. 

Iulian Bulai: Glumiţi acum? Aveţi o interpretare nouă a ce înseamnă un gest obscen?! 

Florin Iordache: Domnule coleg, credeţi dumneavoastră că momentul în care mâna are un anumit parcurs prin cameră poate fi interpretat în vreun anumit fel? Că eu nu am avut nici un fel de..., ce am avut de spus, v-am spus pe gură. 

Iulian Bulai: Sunteţi înregistrat, domnule preşedinte că aţi arătat nişte gesturi obscene.

Florin Iordache: Bun, domnule coleg, mi-aţi cerut un punct de vedere? V-am răspuns, trecem mai departe.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite