PMP a intrat la guvernare. Secretarul general adjunct al partidului a fost  numit secretar de stat în Ministerul Muncii

PMP a intrat la guvernare. Secretarul general adjunct al partidului a fost  numit secretar de stat în Ministerul Muncii

Ioana Constantin este secretarul general adjunct al PMP FOTO Facebook / Ioana Constantin

Secretarul general adjunct al PMP a fost numit secretar de stat în Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban publicată, marţi, în Monitorul Oficial.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Ioana Felicia Constantin se numeşte în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale”, este decizia premierului Ludovic Orban, publicată, marţi, în Moniorul Oficial.

Ioana Constantin este secretarul general adjunct al PMP.

Tot printr-o decizie a premierului a fost numit secretar de stat, la acelaşi minister, Ion Alin Ignat.

De asemenea, a fost publicată în Monitorul Oficial decizia premierului privind numirea în funcţia de secretar de stat al Agenţiei Naţionale pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi a Mihaelei Andreianu, dar şi decizia privind numirea Magdalenei Niculescu în funcţia de secretar general adjunct al Ministerului Transporturilor.

Magdalena Niculescu, director adjunct la Corpul de control al Ministerului Transporturilor, este delegată în funcţia de secretar general pentru o perioadă de şase luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: