Rareş Bogdan mobilizează aleşii PNL: Anul trecut a fost uşor. Adevăratele bătălii acum vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rareş Bogdan. FOTO Facebook Rareş Bogdan
Rareş Bogdan. FOTO Facebook Rareş Bogdan

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a vorbit, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, despre activitatea europarlamentarilor partidului, referindu-se şi la victoria Laurei Codruţa Kovesi, care nu ar fi putut să aibă loc fără europarlamentarii liberali şi fără sprijinul preşedintelui Klaus Iohannis. Acesta le-a transmis celor peste o mie de aleşi liberali că „adevăratele bătălii acum vin”.

„Anul trecut a fost uşor, adevăratele bătălii şi adevăratele victorii sunt absolut convins că vor veni în acest an”, a spus Bogdan duminică, în discursul ţinut în faţa participanţilor la Consiliul Naţional al PNL.  

Acesta a precizat că îşi doreşte dublarea grupului parlamentar al PNL şi ca acest lucru să se întâmpla în urma alegerilor parlamentare anticipate. 

Eurodeputatul a enumerat, printre realizările grupului europarlamentarilor liberali români, numirea Adinei Vălean în funcţia de comisar european pentru Transporturi, dar şi câştigarea de către Laura Codruţa Kovesi a funcţiei de şef al Parchetului European. 

 „A urmat o chestiune care doar a fost întărită tot datorită europarlamentarilor români, atât celor şase care au fost cât şi celor care au venit. Este vorba de negocierea care a dus la câştigarea poziţiei de procuror general european de către Laura Codruţa Kovesi, o  victorie care nu ar fi putut să aibă loc fără parlamentarii liberali din Parlamentul European şi fără preşedintele României de asemenea. Lucrurile trebuie spuse pentru a fi cât se poate de clare şi cunoscute”, a afirmat Rareş Bogdan

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite