Rafila: Particip la maratonul de vaccinare. Copiii au nevoie sa meargă la şcoală, vârstnicii şi bolnavii cronici să beneficieze de servicii de sănătate

Rafila: Particip la maratonul de vaccinare. Copiii au nevoie sa meargă la şcoală, vârstnicii şi bolnavii cronici să beneficieze de servicii de sănătate

Alexandru Rafila FOTO Alexandru Rafila / Inquam Photos / George Calin

Deputatul PSD Alexandru Rafila, medic de profesie, anunţă că participă la Maratonul de vaccinare organizat în Bucureşti, îndemnându-i pe cei care nu s-au vaccinat încă să meargă la Sala Palatului sau la Biblioteca Naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Particip la maratonul de vaccinare organizat în Bucureşti de UMF “Carol Davila”  şi dacă încă nu v-aţi vaccinat, vă aşteptăm azi la Sala Palatului sau la Biblioteca Naţionala pentru prima doză de vaccin Pfizer împotriva Covid-19. Peste 16000 de persoane s-au vaccinat în ultimele 48 de ore la Maratonul Vaccinării din Bucureşti!", a scris Alexandru Rafila pe Facebook.

El a apreciat implicarea unui număr impresionant de medici şi de studenti, precum şi sprijinul acordat de multe instituţii în această campanie.

"Mă implic si contribui cu experienţa mea deoarece copiii au nevoie sa meargă la şcoală în siguranţă, vârstnicii şi bolnavii cronici să beneficieze de servicii de sănătate în siguranţă, adulţii să poată munci normal şi să avem cu toţii o viaţă socială normală. Pandemia poate fi oprită şi fiecare va fi in siguranţă când toţi vom fi in siguranţă. Vaccinarea este cea mai importantă, eficientă şi mai benefică intervenţie de sănătate publică, iar de-a lungului timpului vaccinurile au salvat sute de milioane de vieţi!", a arătat Rafila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările