Rădulescu, PSD: Poate că domnul Timmermans nu ştie cum se face justiţia la noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criticile aduse ieri liderului PSD, Liviu Dragnea, de către prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, care i-a sugerat că dacă vrea să facă parte din Partidul Socialiştilor Europeni (PES), trebuie să respecte, fără vreun compromis, toate valorile fundamentale ale mişcării, inclusiv respectarea statului de drept, au stârnit ample reacţii din partea unor membrii PSD.

Deputatul Călălin Rădulescu a sugerat sâmbătă că Timmermans nu ştie cum se face justiţia la noi şi că poate la ei e altfel.

„Ceea ce mă aştept de multă vreme să facă domnul Timmermans e să stea la masă cu noi şi poate că o să înţeleagă că asta dorim şi noi, să se respecte statul de drept, ca judecătorii să nu mai primescă bileţele de condamnare. Probabil că domnul Timmermans, cred că aici este ruptura între dânsul şi noi, este că nu am stat împreună de vorbă în ţara lui, a noastră şi în celelalte ţări să vedem cum funcţionează justiţia la dânşii, la noi”, a spus Cătălin Rădulescu  la Digi24.

„Ceea ce eu mă aştept să facă dl. Timmermans - şi mă aştept demult, şi eu, şi colegii mei - este ca - uite, poate că ăsta e un început - să stea de vorbă cu noi, să stea la masă poate cu preşedintele Liviu Dragnea şi cu ceilalţi membri ai Partidului Socialist, adică Partidul Social-Democrat, şi poate că o să înţeleagă că exact asta dorim şi noi, dorim să se respecte statul de drept, dorim ca judecătorii să iasă de sub controlul politic, aşa cum au fost ei până acum, şi controlul SRI, dorim ca judecătorii să nu se mai întâlnească cu procurorii să primească bileţele de condamnare. Exact ce vrea domnul Timmermans vrem exact şi noi”, a continuat politicianul.

Citeşte şi:

Avertismentul lui Timmermans pentru Dragnea: Nu putem face niciun compromis. Aceasta este o linie roşie pentru mişcarea noastră

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite