Primele reacţii politice după eliberarea lui Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tribunalul Giurgiu a decis eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea  FOTO Liviu Dragnea / Ionut Mureşan
Tribunalul Giurgiu a decis eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea  FOTO Liviu Dragnea / Ionut Mureşan

Eliberarea lui Dragnea a adus primele reacţii în spaţiul public. Codrin Ştefănescu a făcut anunţul pe Facebook printr-un mesaj scurt. „E liber”, a scris el. Preşedintele CJ Neamţ Ionel Arsene a scris că „s-a făcut dreptate” şi şi-a declarat încrederea în justiţia română.

Codrin Ştefănescu a scris pe Facebook, imediat după ce instanţa a decis că fostul lider PSD Liviu Dragnea va fi eliberat. „E liber”, a scris el scurt alături de o imagine a fostului lider. 

Preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene, a transmis un mesaj în care a scris că „s-a făcut dreptate”. Liderul şi-a exprimat încrederea în justiţia română în urma eliberării fostului preşedinte PSD. 

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, şi nu-i lasă la greu pe oamenii buni! Azi, cu ajutorul lui şi al justiţiei române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate şi prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat! Coşmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut! Mă bucur că de astăzi este alături de familie şi de cei dragi, aşa cum au fost cu toţii cu sufletul, zi de zi, alături de el”, a scris şeful Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, pe Facebook. 

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre care ar putea să fie viitorul politic al lui Liviu Dragnea, odată cu eliberarea acestuia din închisoare, după doi ani şi două luni.

Tribunalul Giurgiu a dezbătut, joi, cererea de eliberare condiţionată depusă de Liviu Dragnea care execută în prezent o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman. Magistraţii au hotărât că fostul lider PSD poate fi eliberat înainte de termen

Citeşte şi:

Irina Tănase, după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea: „Am început să plâng! Mă duc să îmi iau bărbatul acasă”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite