Ponta, reacţie dură după eşecul Românei la ONU: „Faliment istoric”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
victor ponta

Victor Ponta a reacţionat dur după ce România nu a fost aleasă membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU. „FALIMENT ISTORIC pentru politica externă şi pentru prestigiul României în lume!”, a transmis liderul politic pe Facebook.

România a pierdut vineri şansa de a  deveni membru nepermanent al Consiliului de Securitate al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), în faţa Estoniei, cu scorul de 132 la 58.

„FALIMENT ISTORIC pentru politica externă şi pentru prestigiul României în lume!

România a pierdut competiţia pentru un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate al ONU ! Am pierdut în fata Estoniei - însă am pierdut în totalitate pe mâna noastră! Votul final a fost ruşinos : 132 de voturi pentru Estonia şi 58 pentru România!

Când Liviu Dragnea a anunţat ca mutam Ambasada României la Ierusalim am pierdut imediat 50 de voturi ! Când Viorica Dancilă a mers la Washington si a susţinut acesta idee a lui Liviu Dragnea am mai pierdut şi sprijinul ţărilor din Uniunea Europeana! Când Teodor Melescanu a acceptat această decizie politică ( deşi ştia ca este greşită) am pierdut definitiv!

Trebuie sa înţelegem faptul ca greşelile grave ale câtorva politicieni aduc prejudicii colosale României şi românilor! Poate luăm măsuri ca aşa ceva sa nu se mai repete niciodată! Sau ne mulţumim sî spunem că „Dragnea a fost de vina” şi cu asta basta?!?” a transmis Victor Ponta pe pagina personală de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite