PNL cere demisia purtătorului de cuvânt al CNAS: Cinismul atinge cote nebănuite. Dă dovadă a unei atitudini mizerabile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antoneta Ioniţă, deputat PNL. FOTO Eduard Enea
Antoneta Ioniţă, deputat PNL. FOTO Eduard Enea

Deputatul PNL, Antoneta Ioniţă, cere demisia purtătorului de cuvânt al CNAS, după ce acesta a declarat că oamenii ar muri chiar dacă sistemul pentru cardurile de sănătate ar funcţiona, aşa că opinia publică să nu mai insiste pe acest subiect al blocării sistemului.

„Cinismul atinge cote nebănuite la nivelul celor care sunt în funcţii de conducere la nivelul Ministerului Sănătăţii şi CNAS. Pentru ministrul Sorina Pintea românii sunt infractori, pentru secretarul de stat Cristian Grasu este prea puţin important dacă pacienţii bolnavi de cancer ajung să fie consultaţi de un computer tomograf, iar pentru purtătorul de cuvânt al CNAS, Daniel Osmanovici, «oamenii mor oricum. Şi cu, şi fără sistemul» care administrează cardurile de sănătate“, a declarat deputatul Antoneta Ioniţă. 

Reprezentanta liberalilor a subliniat faptul că Osmanovici a arătat că are o „atitudine mizerabilă“, mai ales în condiţiile date. „Dând dovadă de o atitudine mizerabilă, purtătorul de cuvânt al CNAS a continuat: «acum dacă a picat sistemul se întâmplă cele mai mari nenorociri de pe planeta Pământ în România?» Da, domnule Osmanovici, pentru cei mai mulţi pacienţi, orice vizită la doctor este cea mai mare nenorocire, mai ales că mulţi dintre ei aşteaptă reţete pentru medicamente fără de care nu pot trăi!“, a completat Ioniţă.

„Nu mă aştept ca domnul Osmanovici să demisioneze. Pentru oamenii care ocupă fotoliile călduţe din Ministerul Sănătăţii şi CNAS contează doar interesul lor personal, şi nu al pacienţilor!“, a conchis deputatul PNL. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite