Plenul Camerei Deputaţilor a fost întrerupt de parlamentarii AUR. Care este motivul pentru care au protestat

Plenul Camerei Deputaţilor a fost întrerupt de parlamentarii AUR. Care este motivul pentru care au protestat

FOTO: Captură

Şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor a fost suspendată mai multe minute din cauza unui protest al parlamentarilor AUR.

Ştiri pe aceeaşi temă

Parlamentarii AUR au protestat la tribuna sălii de plen din cauză că moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Cîţu nu a fost supusă la vot. „Supuneţi la vot moţiunea”, s-a arătat pe hârtiile afişate de aceştia. 

Preşedintele de şedinţă, liberalul Florin Roman, care i-a ţinut locul lui Ludovic Orban, le-a transmis că a luat act de protest şi i-a invitat pe deputaţii AUR înapoi pe scaune. Ulterior, în urma unei discuţii cu George Simion, liderul AUR, Florin roman a anunţat că suspendă şedinţa de plen, până când deputaţii AUR vor reveni la locurile lor. Venit la microfon, George Simion a solicitat ca moţiunea de cenzură să fie supusă la vot.

„Suspend şedinţa de plen până când colegii de la AUR nu vor lua loc în bănci. Am luat act de protestul domniilor sale”, a spus Roman. Şedinţa a fost reluată după câteva minute, timp în care Florin Roman a ieşit din sală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările