Monica Anisie, întrebată dacă se va testa pentru coronavirus: Dacă este necesar voi face acest lucru

Monica Anisie, întrebată dacă se va testa pentru coronavirus: Dacă este necesar voi face acest lucru

Monica Anisie FOTO gov.ro

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a anunţat, luni, că, dacă va fi necesar, se va testa pentru coronavirus, aşa cum a fcut-o de mai multe ori până acum. „Sunt responsabilă şi niciodată nu voi pune pe nimeni în pericol”, a afirmat Anisie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Monica Anisie a fost întrebată, luni dacă se va testa pentru coronavirus, după ce premierul Ludovic Orban a intrat în contact cu o persoană infectată, având în vedere că este şi profesor la clasă şi a răspuns: ”Binenţeles că sunt responsabilă şi niciodată nu voi pune pe nimeni în pericol. Dacă este necesar, voi face acest lcuru, cum de altfel l-am făcut de mai multe ori, m-am testat, pentru că trebue să respectăm regulile”.

Premierul Ludovic Orban şi-a anulat participarea la evenimentele anunţate luni după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în studioul unei televiziuni a fost diagnosticată cu COVID-19.

Şeful Executivului şi-a făcut testul pentru noul coronavirus şi s-a izolat în aşteptarea rezultatului.

Realizatorul B1 TV Silviu Mănstire, care l-a avut invitat marţi în emisiune pe premier, are COVID-19.Primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş, au anunţat luni, că se vor testa pentru Covid-19, după ce au intrat în contact fie cu realizatorul de televiziune confirmat cu noul coronavirus, fie cu premierul Ludovic Orban.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările