Ministrul Mediului: „Scumpirile sunt evidente. Scumpiri la toate produsele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanczos Barna, ministrul Mediului FOTO: Arhivă
Tanczos Barna, ministrul Mediului FOTO: Arhivă

Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a fost întrebat miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă resimte scumpiri la diverse produse. Barna a recunoscut că preţurile au crescut şi a oferit câteva exemple din domeniul în care activează.

Ministrul Tanczos Barna a declarat că toate investiţiile sunt mai scumpe şi a subliniat că unele preţuri din domeniul în care lucrează s-au triplat.

„Scumpirile sunt evidente. De exemplu, în domeniul în care lucrez s-a triplat preţul masei lemnoase, s-a triplat preţul cherestelei, s-a dublat preţul pentru fierul beton, toate investiţiile sunt mai scumpe. Şi în piaţă se vede. Scumpiri la toate produsele”, a declarat ministrul Mediului, într-o conferinţă de presă la finalul şedinţei de Guvern de miercuri. 

În urmă cu două săptămâni, premierul Florin Cîţu a explicat de ce se scumpesc toate în România, sugerând că este o creştere temporară a preţurilor, pentru că altfel BNR ar fi majorat dobânzile.

Citeşte şi: Cîţu explică de ce se scumpesc toate: Este o creştere temporară. Veniturile cresc permanent. BNR nu a majorat dobânzile

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite