Ludovic Orban: Primul nostru obiectiv e să oprim creşterea numărului de cazuri. Noi suntem pe locul 17 la nivel european

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prim-ministrul Ludovic Orban. FOTO gov.ro
Prim-ministrul Ludovic Orban. FOTO gov.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni dimineaţă faptul că obiectivul numărul unu pentru Guvern este să opreacă creşterea accelerată a numărului de cazuri.

„Primul nostru obiectiv e să oprim creşterea numărulio de cazuri. De aceea am dispus aceste măsuri.  După ce oprim numărul de cazuri poate mergem şi pe trend descendent.  România a avut un set de măsuri anterior care a funcţionat pe baza indiciile care a stăvilit numărul de cazuri. România e pe locul 17 la nivel european în ceea ce priveşte cazurile cumulate în ultimle 14 zile”, a declarat premierul Ludovic Orban. 

„Am văzut că există un grad de conformare foarte bun în ceea ce priveşte portul măştii. Pe de altă parte, le cer să nu lase garda jos în niciun moment”, a completat Orban. 

Liderul de la Palatul Victoria a subliniat că sunt luate măsuri suplimentare pentru transportul public: „Am luat măsuri importante de reducerea aglomeraţiei pe mijloacele de transport, prin decalarea programului de lucru şi a telemuncii. Am discutat şi vom rezolva.  Din ce am văzut la metrou, de asemenea, încercăm să intensificăm prezenţa forţelor de ordine.”,

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite