Liviu Pleşoianu, înainte de CEX-ul PSD: Oamenii care ne votează nu vor doar pâine. Trebuie să triumfe România, nu „Românica“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Pleşoianu. FOTO Captură video
Liviu Pleşoianu. FOTO Captură video

Liviu Pleşoianu, înscris în cursa internă pentru desemnarea candidatului PSD la prezidenţiale, a scris, marţi, pe Facebook, că oamenii care votează partidul „nu vor doar pâine“. El a mai scris că electoratul este format din oameni demni care nu sunt dispuşi „să se târască pentru a primi acea pâine“.

"Probabil ultimul meu mesaj către un CEX PSD... Să ţinem cont, să nu uităm niciodată că oamenii care ne votează nu vor doar pâine, ei nu sunt doar un mare stomac... Sunt oameni demni, cu coloană vertebrală, care vor pâine, cum vrem cu toţii, dar care nu sunt dispuşi să se târască pentru a primi acea pâine! La aproape 30 de ani de la Revoluţie, ce vă rog eu astăzi, indiferent cum votaţi, este să votaţi astfel încât să triumfe adevărul, nu ipocrizia! Să triumfe curajul, nu frica! Să triumfe vorba liberă a omului liber, nu tăcerea vinovată! Să triumfe dreptatea, nu injustiţia şi, mai mult decât orice, să triumfe România, nu «Românica»! Votaţi pentru România, oameni liberi! Fie să fim! Vă mulţumesc!", a scris, marţi, pe Facebook, Liviu Pleşoianu.

Pentru funcţia de preşedinte concurează Liviu Pleşoianu, Şerban Nicolae, Viorica Dăncilă şi Gabriela Firea. Dăncilă are prima şansă să fie aleasă candidatul PSD la prezidenţiale. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite