Cine este poliţistul local care a făcut presiuni asupra lui Nicuşor Dan: inculpat pentru luare de mită şi trafic de influenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Dan a fost bruiat la conferinaţ de presă de joi dimineaţă
Nicuşor Dan a fost bruiat la conferinaţ de presă de joi dimineaţă

Liderul PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, l-a identificat pe poliţistul care a gestionat situaţia din trafic astfel încât conferinţa lui Nicuşor Dan să poată fi bruiată de claxoanele a mai multor camioane ale Primăriei Sectorului 5. Mai precis, poliţistul menţionat de Ciucu ar fi fost inculpat pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

„Cine face presiuni asupra lui Nicuşor Dan, cine a pus mâna pe administraţia locală din Bucureşti... un inculpat pentru luare de mită şi trafic de influenţă. A dirijat traficul ca să faciliteze bruiajul! Numele lui este Petculeţ Stelică-Iulian, angajat al Poliţiei Locale sect 5, soţia lui este angajată la Poliţia Locală Bucureşti. Petculeţ a fost angajat în decembrie 2019 la Poliţia Locală Sector 5. Înainte a lucrat la Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, unde a comis-o”, a scris pe pagina sa de Facebook Ciprian Ciucu, preşedintel al PNL Sector 6.

PSD l-a şicanat din nou pe candidatul dreptei la Primăria Capitalei. Daniel Florea, primarul Sectorului 5, a trimis un şir de basculante la conferinţa de presă susţinută de Nicuşor Dan în aer liber, în Sectorul 5. În momentul în care Nicuşor Dan a început să vorbească, şoferii de basculante au pornit motoarele şi au început să claxoneze, astfel încât să-l acopere. Camioanele erau inscripţionate cu iniţialele lui Daniel Florea.

Citeşte şi:

VIDEO PSD a şicanat din nou conferinţa  lui Nicuşor Dan. Primarul Sectorului 5 a trimis basculante şi tunuri cu apă. „E filonul comunist din PSD”

Barna, despre şicanele PSD la conferinţa lui Nicuşor Dan: Ultimele zbateri ale unui grup infracţional organizat care a confiscat oraşul

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite