Frica de protestul din 10 august. Firea şi-a delegat atribuţiile către viceprimar, care la rândul său l-a împuternicit pe şeful Poliţiei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general Gabriela Firea şi-a delegat atribuţiile viceprimarului Aurelian Bădulescu în perioada 08-11 august, în condiţiile în care pe 10 august va avea loc protestul Diasporei. La rândul său, Aurelian Bădulescu şi-a întins o plasa de siguranţă: în cazul în care va lipsi, şeful poliţiei locale va avea rol de primar.

„La fel ca dată trecută, îi deleagă şi acum lui Bădulescu atribuţiile pe ordine publică. Dar ce să vezi, atribuţiile de primar pot ajunge chiar mai jos, la Şeful Poliţiei Locale. Asta dacă şi Bădulescu alege să dispară şi el ca măgarul în ceaţă“, a scris, pe Facebook, liberalul Ciprian Ciucu, consilier general. 

Primăria Capitalei a aprobat organizarea unei manifestaţii pentru data de 10 august în Piaţa Victoriei. Conform Biroului de presă al municipalităţii, manifestaţia e organizată de Tomescu Tommy Joul, în calitate de reprezentant al Grupului de Acţiune Civică Diaspora pentru România.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a făcut un apel către participanţii la protestul anunţat pentru data de 10 august să manifesteze în mod paşnic şi respectând legea, el subliniind că România este un stat european, în care cetăţeanul are dreptul să se exprime în mod liber.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite