Florin Roman: E nevoie ca de aer de un restart total pe legea pensiilor, în care principiul contributivităţii să primeze

Florin Roman: E nevoie ca de aer de un restart total pe legea pensiilor, în care principiul contributivităţii să primeze

Florin Roman/ Facebook

Deputatul liberal Florin Roman afirmă că „e nevoie ca de aer de un restart total pe legea pensiilor, în care principiul contributivităţii să primeze”. Liberalul afirmă că cele mai dese întâlniri le are cu pensionari, care reclama diferite inechităţi, iar instanţele de judecată le dau dreptate.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Majoritatea celor care vin în audienţe sunt pensionari care reclamă inechităţi în calculul pensiei. Sau discriminări în baza grupelor de muncă neacordate. Regula este că statul nu le dă niciodată dreptate. Ei nu renunţă la ideea că statul îi fură şi acţionează în instanţă care, de cele mai multe ori, le dă pensionarilor dreptate...nu statului. Asta în cazul în care pe timpul procesului...mai au zile de trăit. Alţii, din păcate, mor până să li se facă dreptate...”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Florin Roman.

Potrivit acestuia, dinamica legislativă şi intervenţiile dese asupra actelor normative au făcut mai mult rău decât bine.

„Discriminările pentru cei cu munca egală s-au adâncit. E nevoie ca de aer de un restart total pe legea pensiilor, în care principiul contributivităţii să primeze”, a mai scris Roman, care apreciază că trebie apicat principiul ”la muncă egală, plată egală”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările