Firea pune tunurile pe Guvern: În UE, doar România, Letonia şi Slovacia menţin şcolile închise

Firea pune tunurile pe Guvern: În UE, doar România, Letonia şi Slovacia menţin şcolile închise

Gabriela Firea. FOTO Eduard Enea

Prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, a lansat un atac la adresa Guvernului Orban pentru că menţine ideea închiderii şcolilor, demers similar doar cu acela al altor două state europene, potrivit fostului primar general al Capitalei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sunt restricţii în ceea ce priveşte şcolile. În UE, doar România Letonia şi Slovacia menţin şcolile închise. Nu trebuie să menţii şcolile închise acolo unde sunt cazuri. Cel mai corect era ca şcolile să fie deschise şi să se acceseze programul de testare. Să se spună în câteva ore dacă copilul sau profesorul au Covid sau o banală viroză”, a declarat Gabriela Firea. 
 
Prim-vicepreşedintele PSD a precizat că social-democraţii vor săd ea un guvern competent. „Un popor care ajunge să nu mai aibă nicio speranţă e un popor în suferinţă. Avem nevoie de un Guvern competent, cu o bună organizare. Trebuie să renunţăm la clasificarea spitalelor Covid şi non-Covid”, a completat Firea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările