Fără cuvinte. Cum îi răspunde Arsene Anei Birchall: Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă: „Suge-o, Ramona!”

Fără cuvinte. Cum îi răspunde Arsene Anei Birchall: Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă: „Suge-o, Ramona!”

Ionel Arsene, preşedinte al PSD Neamţ. FOTO Facebook Arsene

Ionel Arsene, preşedinte al CJ Neamţ şi lider al PSD Neamţ, a lansat un atac foarte dur şi cu multe jigniri la adresa Anei Birchall, fost ministru al Justiţiei, după ce aceasta a scris public faptul că a fost ameninţată de liderul social-democrat.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Absolut toate licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Neamţ, au fost organizate legal si atribuite corect!
Ce nu ştiu ei, denigratorii mei, este că sunt foarte fericit şi mulţumit pentru că firme din Neamţ reuşesc să contracteze importante lucrări pe plan local, realizează proiecte de calitate care atrag dezvoltarea judeţului şi, mai mult, sumele importante pe care le încasează pentru ceea ce fac, rămân la noi în zonă!”, a scris pe Facebook Ionel Arsene. 
 
Liderul PSD susţine că „leprele galbene”, adică liberalii, ar fi asmuţit „publicaţii securistice” ca să-l denigreze. Mai mult, Arsene a lansat un atac grobian la adresa fostei sale colege, Ana Birchall. Fostul ministru al Justiţiei e denigrat şi jignit în mai multe feluri. 
 
„ Am mai văzut şi o curcă securistă şi urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numeşte: Suge-o, Ramona!”, a completat Ionel Arsene. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările