Dragnea, în faţa Parlamentului: Aş fi vrut să-i propun o temă de reflecţie preşedintelui, dar îmi dau seama că ar fi un demers inutil

Dragnea, în faţa Parlamentului: Aş fi vrut să-i propun o temă de reflecţie preşedintelui, dar îmi dau seama că ar fi un demers inutil

Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că ar fi vrut să propună un pact politic preşedintelui ţării şi Opoziţiei, dar după discursul susţinut de şeful statului în Parlament, consideră că e inutil.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am intrat în al treilea an de guvernare PSD-ALDE în care bugetul are 2% din PIB pentru apărare. Guvernul, atât de atacat, a mărit salariile militarilor, a  generat creştere economică, susţine pensiile militarilor, urmează ca şi la rezervişti să fie îndreptate nedreptăţile din sistem. Ar fi fost util un pact politic pe această temă. Aş fi vrut să-i propun o temă de reflecţie preşedintelui, dar îmi dau seama că ar fi un demers inutil, după discursul său de azi", a afirmat Dragnea.
 
Liderul PSD a subliniat că „din respect pentru această zi, pentru apartenenţa la NATO, răspunsurile care trebuiau date azi, în urma unui discurs, le vom da în altă zi".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările