Deputatul Antoneta Ioniţă: PNL este pregătit să-şi asume şi un guvern minoritar pentru a scăpa de un premier pe care nimeni nu-l mai ia în serios

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deputatul Antoneta Ioniţă. FOTO Arhivă Ioniţă
Deputatul Antoneta Ioniţă. FOTO Arhivă Ioniţă

Deputatul PNL Antoneta Ioniţă a declarat faptul că liberalii sunt gata să-şi asume guvernarea în condiţiile în care Viorica Dăncilă şi echipa ei nu mai sunt luaţi în serios.

„Autoritatea Guvernului Dăncilă nu mai există. Nimeni pe plan internaţional nu mai ia în serios premierul României, nimeni pe plan naţional nu mai crede în ceea ce spune Viorica Dăncilă.Din fericire, partenerii externi ai ţării au în Klaus Iohannis un partener credibil de dialog, singurul care a susţinut cu consecvenţă interesele României şi care a pledat pentru un drum pro-occidental şi pro-european. Acest fapt a fost confirmat de agenda preşedintelui în SUA: participarea la întâlnirea de nivel înalt a celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite unde a susţinut o intervenţie în cadrul dezbaterilor generale, întâlniri bilaterale, participarea la recepţia oferită de preşedintele SUA, Donlad Trump”, a afirmat deoutatul Antoneta Ioniţă, potrivit unui comunicat de presă. 

Reprezentanta PNL a ironizat întâlnirile premierului, mai ales în condiţiile în care Viorica Dăncilă nu a reuşit să se mai vadă cu Mike Pence, vicepreşedintele american.

„Premierul nu s-a oprit în a se face de ruşine, s-a încăpăţânat să o susţină pe Rovana Plumb pentru funcţia de comisar european, un politician cu probleme mari de integritate, fapt ce a atras respingerea acesteia. În câteva zile, Dăncilă a făcut de râs România nu numai în SUA, ci şi în Uniunea Europeană.Acestea sunt doar două exemple a ceea ce înseamnă Guvernul României azi! Unul pe care nimeni nu-l mai bagă în seamă, este un guvern pur şi simplu formal şi incapabil să administreze  eficient ţara. PNL este pregătit ca, în urma moţiunii de cenzură, să îşi asume chiar şi un guvern minoritar cu obiectivul de a readuce România pe un parcurs de încredere la nivel diplomatic şi de a o scoate din incertitudinea economică şi politică în care se află”, a completat Ioniţă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite