Dan Vîlceanu: Florin Cîţu trebuie să rămână premierul nostru. E preşedintele PNL şi înţeleg dorinţa USR de a destabiliza partidul nostru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vîlceanu, ministru al Finanţelor FOTO Inquam Photos / George Călin
Dan Vîlceanu, ministru al Finanţelor FOTO Inquam Photos / George Călin

Dan Vîlceanu, secretar general al PNL şi ministru al Finanţelor, a declarat că propunerea liberalilor pentru funcţia de prim-ministru trebuie să rămână Florin Cîţu, iar scenariul renunţării la Cîţu este „dorinţa USR de a destabiliza” formaţiunea liberală.

„Avem o şedinţă. Discutăm şi lucrurile astea (n.r. - despre viitorul premier al PNL). Guvernarea se face în jurul PNL, iar reprezentanţii PNL sunt decişi de PNL, nu de altcineva” a declarat Dan Vîlceanu, înainte de a începe şedinţa de Birou Executiv al PNL. 

Ministrul Finanţelor a subliniat faptul că preşedintele partidului trebuie să rămână propunerea de premier. „Florin Cîţu trebuie să rămână premierul nostru. Nu trebuie să se schimbe. E preşedintele PNL şi înţeleg dorinţa USR de a destabiliza PNL”, a completat Dan Vîlceanu. 

Precizările lui Vîlceanu au loc după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre posibila renunţare la Florin Cîţu ca variantă de premier, după ce Guvernul Cioloş va pica la votul din Parlament. 

În acest moment decizia oficială a PNL este de susţinere a lui Florin Cîţu în funcţiade prim-ministru, dacă există o majoritate conturată. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite