Dan Barna propune impozit zero pentru salariul minim: Nu din salariul de supravieţuire se construieşte bugetul naţional

Dan Barna propune impozit zero pentru salariul minim: Nu din salariul de supravieţuire se construieşte bugetul naţional

FOTO Facebook

Candidatul USR PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, susţine că una dintre măsurile prevăzute în programul său pentru preşedinţia României este eliminarea impozitării salariului minim, el afirmând că trebuie "să încetăm să mai impozităm sărăcia".

Barna a afirmat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Piteşti, că trebuie "să încetăm să mai impozităm sărăcia", iar acest aspect este o măsură la care "ţine foarte mult". 
 
"Salariul minim nu trebuie să mai fie purtător de impozit. Impozit zero pentru salariul minim, pentru că nu din salariul minim se dezvoltă o societate. Nu din salariul minim, din salariul de supravieţuire se construieşte un buget naţional şi atunci, dacă vrem într-adevăr să încurajăm dezvoltarea şi să încurajăm antreprenoriatul, reducerea impozitării pe muncă este una dintre direcţiile pe care noi le vedem", a menţionat Dan Barna.
 
Acesta a catalogat drept "un detaliu" facilităţile fiscale acordate antreprenorilor, arătând că oamenii de afaceri cer în primul rând respect din partea statului.
 
El a spus că preşedintele "este instituţia politică cu cea mai mare legitimitate" pentru că este ales direct de către cetăţeni şi, având voturile acestora, preşedintele "trebuie să pună pe agenda societăţii temele de care le pasă oamenilor".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările